Serveis GMG

Grandvalira Mountain Guides

Una disciplina que, amb entrenament, et permetrà pujar als cims de les muntanyes de Grandvalira i gaudir de les vistes més increïbles del Pirineu. Els nostres guies d’alta muntanya titulats t’ensenyaran els racons del territori de Grandvalira fora de les pistes i allunyats d’elles.

La millor forma de recórrer el Pirineu

Reserva el teu guia de muntanya i endinsa’t en aquesta disciplina que cada any guanya més adeptes. Recorre els boscos de Grandvalira i coneix paisatges increïbles pels circuits marcats fora de les pistes. A més, com a client, podràs recollir el teu dispositiu de seguiment a l’escola i cronometrar les pujades als circuits per participar en la cursa en línia Randoneé Challenge.

Descoberta Tarifes
Iniciació a l’esquí de travessa amb tot el material necessari Des de 100€
Sortides guiades a pics emblemàtics Tarifes
Estany de Pessons (Quatre hores) Des de 100€
Cim de Montmalús (Quatre hores) Des de 120€
Cim Cap D’Entort (Quatre hores) Des de 130€
Cim Serrera / Cim Font Blanca (Sis hores) Des de 150€
Workshops Formatius Tarifes
Seguretat a la muntanya Nivell 1 150€
Seguretat a la muntanya Nivell 2 150€

Descarrega l’aplicació de Grandvalira, cronometra la teva arribada i consulta el resultat de la teva classificació per optar a diferents premis. Des de PasGrau recomanem també la descàrrega d’Alpify abans de sortir a recórrer els circuits. Podràs enviar la teva ubicació al servei d’emergències en qualsevol moment si l’aventura es posa intensa.