Escola d'esquí Pas de la casa & Grauroig

L’escola de referència

Les escoles d’esquí i snowboard de referència al Pirineu estan a Pasgrau. Tria el teu centre entre Pas de la Casa, Grau Roig o Encamp i nosaltres ens encarreguem de tot.

Ski & Snowboard

Ets més d'esquí o de snowboard? No et preocupis, amb nosaltres podràs gaudir de qualsevol esport que sigui el teu favorit. Des d'una classe amb monitors TopClass fins a un SnowPark de Freestyle il·luminat per donar-ho tot quan es faci fosc.

tot els nivells

És la primera vegada? Vols perfeccionar el teu nivell o ja ets tot un expert? No et preocupis, tenim classes per a tots els nivells. Classes particulars, col·lectives o el servei exclusiu de Top Class amb enregistraments en directe per a visualitzar els teus errors i èxits.

Instal·lacions

Ens agrada que et sentis com a casa, per això cada temporada millorem els nostres productes perquè trobis tot el que necessites a l'abast de la teva mà. Viu una experiència única.

Serveis Ski Academy

Repartim les nostres classes i serveis per edats, adaptant els continguts, les classes i la metodologia. Particulars, en grup o el nostre especial Top Class. Què vols fer avui?
Classes per a adults Classes per a adults

Per a tots els nivells, en grup, amb un professor particular, freestyle o esquí.

Saber més
Classes infantils Classes infantils

La nostra Escola d’Esquí i Snowboard és famosa a tota Europa per les activitats infantils, molt presents en tots els nostres sectors dins de Grandvalira.

Saber més
Jardí de neu Jardí de neu

Els més petits disposen del racó perfecte per millorar el seu nivell envoltats dels millors monitors especialitzats en mètodes didàctics infantils.

Saber més
El nostre mètode

L’amor per la neu i els esports relacionats amb ella fan que per a nosaltres sigui un plaer poder ensenyar-te noves tècniques d’esquí. Amb enregistraments en directe, monitors d’alt nivell i un servei que uneix la qualitat i el saber fer dels millors experts. Professionals que t’acompanyaran durant les teves classes perquè aconsegueixis totes les teves metes.

Monitors Experts

Instructors professionals que t’acompanyaran durant les teves jornades d’esquí. Amb les nostres classes particulars, col·lectives o amb el servei Top Class estaràs envoltat dels professionals més exigents i adaptats a cada nivell perquè sempre gaudeixis de les noves disciplines, milloris la teva tècnica i disposis de l’acompanyant perfecte per visitar cada centímetre de l’estació.

Imaginarium Experience

Els més petits disposen del racó perfecte per millorar el seu nivell envoltats dels millors monitors especialitzats en mètodes didàctics infantils. A més d’esquí i snowboard, podran gaudir de jocs i activitats d’aventura i d’un dia inoblidable.