Centre de Freestyle

Centre de Freestyle
Classes de Freestyle als snowparks Xavi i Peretol

Volem presentar-vos el Centre de Freestyle, la primera escola dels Pirineus amb capacitat d'impartir classes d'aquesta disciplina de 09h00 a 21h00.

Aquest fet és possible gràcies a les instal·lacions ja existents al Sunset Park Peretol, situat sota les Bordes d'Envalira, i a les contínues millores del Xavi Park de Grau Roig.

El nou Centre de Freestyle ens mostra el creixement i la diversificació de disciplines que està experimentant l'Escola d'Esquí i Snowboard de Grandvalira. Un any després del llançament del GMG (Grandvalira Mountain Guides), crèiem que era oportú ampliar els coneixements cap a aquesta moderna disciplina, que introdueix les tendències dels esports extrems urbans a la muntanya, i que cada cop té més rellevància dins de les estacions d'esquí i entre els nous practicants dels esports de neu.

Per tant, volem animar des del públic més jove al més experimentat, tant en la pràctica de l'esquí com del snowboard, a introduir-se en el món del domini i l'habilitat que requereixen els moviments d'aquests esports.

Per això comptem amb un equip format pels millors instructors, capaços de transmetre la confiança necessària a l'alumne perquè se senti segur per progressar i executar trucs tant en salts com en baranes, amb més seguretat i tranquil·litat, detalls que ajuden a la correcta evolució del freestyle.

Així que ja mai més haureu de mirar un Snowpark des de lluny i pensar que aquesta disciplina no va amb vosaltres, que sou massa petits o que ja sou massa grans. Nens i nenes, joves i adults, tenim moltes ganes de poder-vos introduir en el divertit món del freestyle amb seguretat i diversió. Estem segurs que l'experiència no us deixarà indiferents.